Veelgestelde Vagen

Veel Gestelde Vragen over Productie

 1. Zijn de licenties nep of origineel?

  Onze licenties zijn origineel, legaal en 100% geregistreerd in de database. Nadat de licentie is aangemaakt, kunt u ter bevestiging in de database kijken.

 2. Hoe weet ik of dit geen fraude is?

  We hebben correspondenten in het chauffeurs- en voertuiglicentiebureau die de registratieplicht hebben. Eveneens, om de twijfel weg te nemen, zijn klanten niet verplicht om een eenmalige betaling te doen.

 3. Hoe duurzaam is de licentie?

  De rijbewijzen zijn gemaakt van hoogwaardig PVC-materiaal dat waterdicht, solide en stevig is. De kwaliteit is hetzelfde als de reguliere licentie die u kent.

 4. Hoe lang duurt het voordat mijn licentie wordt geproduceerd?

  Doorgaans duurt het binnen 5-7 werkdagen om uw licentie te overleggen. Zodra de details zijn verzonden en de eerste betaling heeft plaatsgevonden, begint de registratie en productie van de licentie.

 5. Hoeveel kost het?

  We helpen je om een licentie te krijgen zonder theorie of examen. De kosten zijn afhankelijk van de categorie die u wilt. Lagere categorie of een hogere categorie.

 6. Hebben uw licenties hologrammen?

  Alle authentieke kaarten moeten een soort beveiligingsmechanisme hebben, zoals hologrammen of QR-codes. Onze licenties hebben hologrammen van hetzelfde type omdat ze hetzelfde zijn als de authentieke.

Veelgestelde Vragen over Betaling en Levering
 1. Welke betaalmethode (n) kan een klant gebruiken?

  We dekken veel flexibele en alledaagse betaalmethoden zoals bankoverschrijving, Western Union, Paypal, Moneygram en bitcoin.

 2. Hoeveel termijnen kan ik betalen?

  Voor flexibiliteit en om het vertrouwen en de loyaliteit van klanten op te bouwen, accepteren we twee betalingstermijnen. Eerste betaling voorafgaand aan registratie en productie van de licentie, en tweede betaling na bevestiging dat de licentie is afgedrukt, dat wil zeggen voorlevering en laatste betaling.

 3. Hoe lang duurt het voordat een licentie wordt afgeleverd?

  Zodra de licentie is geproduceerd, wordt de levering meestal ingesteld op de volgende werkdag. Dit betekent dat de levering van de licentie is inbegrepen in onze werkperiode van 5-7 dagen.

 4. Moet ik betalen nadat ik mijn licentie heb ontvangen?

  U dient in twee termijnen te betalen. Dit komt doordat het eerste deel de registratie en verwerking van de door een klant aangeleverde documenten vergemakkelijkt. Geen vrijstelling van voorraadkosten van de gebruikte materialen.

 5. Waar zou mijn licentie worden afgeleverd?

  De licentie wordt afgeleverd op het door de klant opgegeven huisadres. Licenties worden verzegeld in een envelop en gelabeld met het adres van de klant.

 6. Wie betaalt de levering?

  De afzender van de vergunning betaalt de bezorg- en koerierskosten

  Verified Driving License is your trusted producer of fully verified driving licenses. We have served over 26,450 clients and counting. We are trusted by many because of our timely delivery of licenses.

  ADDRESS

  A4B3 Portmead Swansea, United Kingdom

  PHONE

  +44 7451 248123

  WHATSAPP

  +44 7312 225845

  EMAIL

  info@koopeenrijbewijs.com

  Cart